Y-tunnus. 3116010-3

Kiva, että olet täällä! 

Tervetuloa tutustumaan valokuviini. koruihini ja  runoihini, minun värikkääseen,  hullunkuriseen  ja melankoliseen maailmaani.  

Asun Utsjoella, tuntureiden keskellä, mieheni ja kolmen kissanpojan kanssa. Valokuvat, korut ja runot ovat minulle tärkeitä muotoja ilmaista itseäni ja ehkäpä myös tapani käsitellä elämää ja maailmaa.

Valokuva on loputtoman kiehtova asia josta en saa tarpeekseni! Toisaalta vain visuaalinen tuotos, toisaalta jotakin joka pitää sisällään yhtä monta tarinaa kuin sillä on katsojaa. 

 

Valokuva voi oikein käytettynä olla myös hyvin korjaava monellakin tapaa. Olen opiskellut voimauttavaa valokuvausta, joka on Miina Savolaisen kehittämä sosiaalipedagoginen menetelmä. Olen vaikuttunut siitä miten suuri eheyttävä voima toisen hyväksyvällä katseella on, nähdyksi tulemisella. Unohtamatta omaa hyväksyvää katsetta itseään kohtaan, jonka senkin voi löytää valokuvan avulla. 

Koulutukseltani olen sosionomi (AMK) ja lähihoitaja. 

Jos haluat ostaa valokuviani tai sinulla on mielessä voimauttava omakuva jonka haluaisit itsestäsi tai vaikkapa ostaa sellaisen lahjaksi läseisellesi, niin otappa yhteyttä ja jutellaan lisää!

Terveisin,

Jonna

jonna.anelma@gmail.com

Kiitos-giitu! 

http://www.voimauttavavalokuva.net (menetelmän viralliset sivut)

Contact me:

 

© Jonna Lähteenmäki. All rights reserved.

  • Facebook Clean
  • Instagram Clean