Jonna Anelma nimen juuret ovat mummossani.

Halusin jollain tapaa mummini mukaan unelmaani, joten hänen toinen nimensä Anelma päätyi oman etunimeni perään. Mummi olisi ylpeä siitä, että uskalsin lähteä toteuttamaan unelmaani!

Asun Utsjoella mieheni ja neljän kissamme kanssa. Olen kotoisin Etelästä, mutta asunut pohjoisessa jo kymmenen vuotta. Päätyökseni työskentelen sosiaalialalla. Ehkä tulee vielä elämässä hetki jolloin voin antaa enemmän aikaa koruille, kuville ja runoille ♥︎​

Maailmani on värikäs, hullunkurinen ja melankolinen. Korujen teko vei sydämeni noin vuosi sitten, sitä ennen ja sen rinnalla suurin intohimoni elämässä on valokuva ja valokuvaus. 

Valokuvat, korut ja runot ovat minulle tärkeitä muotoja ilmaista itseäni ja ehkäpä myös tapani käsitellä elämää ja maailmaa.

Rakastan kuvata ihmisiä! Paitsi että ihminen on kaunis ja kiehtova olento, Valokuva voi oikein käytettynä olla hyvin korjaava monellakin tapaa. Olen opiskellut voimauttavaa valokuvausta, joka on Miina Savolaisen kehittämä sosiaalipedagoginen menetelmä. Olen vaikuttunut ja vakuuttunut siitä miten suuri eheyttävä voima toisen hyväksyvällä katseella on, nähdyksi tulemisella. Unohtamatta omaa hyväksyvää katsetta itseään kohtaan, jonka senkin voi löytää valokuvan avulla.

Ota yhteyttä:

Y-tunnus. 3116010-3

© Jonna Lähteenmäki. All rights reserved.