Voimauttava Omakuva

Kukaan meistä ei ole täydellinen tai koskaan valmis, juuri se tekee minusta minut ja sinusta sinut. Keskeneräisyydessä ja epätäydellisyydessä on jotakin tavattoman kaunista, siinä on ihmisyys ja elämä. 

 

Ihmisyyteen kuuluu myös kipuilu itsensä hyväksymisen kanssa. Voimauttavan omakuvan avulla on mahdollista vahvistaa itsetuntoa ja omaa identiteettiä, katsoa itseään hyväksyvämmin ja lempeämmin. Tulla nähdyksi ja näkyväksi. 

 

Valokuva voi oikein käytettynä olla korjaava monellakin tapaa ja eheyttää meissä rikki mennyttä.  Uskon myös, että erilaisten usein näkymättömienkin tunteiden näkyväksi tekeminen valokuvan avulla eheyttää ja voimaannuttaa. Omakuva auttaa kohtaamaan ja käsittelemään esimerkiksi surua, yksinäisyyttä, ulkopuolisuuden tai huonommuuden tunteita. 

 

Voimauttava omakuva on monipuolinen ja monisäikeinen väline itsen ja omien tunteiden näkyväksi tekemiseen. Se voi olla yksinkertaisimmillaan omakuva jota katsot hyväksyvästi, rakastavammin tai syvempi ja aikaa vievempi prosessi jonkin rikki menneen äärellä, tai mitä vain näiden väliltä. 

"Kuvissa on voimaa. Kuvien tunnelmat tavoitan vielä vuosien jälkeen. Niistä
tulee hyvä olo. Kymmenen vuotta ja liian lihavasta tytöstä oli kasvanut
nainen, vahva, itsensä tiedostava, ylpeä naiseudestaan... valokuvien avulla.
Kiitos Jonna"

 

Kysy lisää jos kiinnostuit! 

Terveisin,

Jonna 

jonna.anelma@gmail.com

© Jonna Lähteenmäki. All rights reserved.

  • Instagram
  • Facebook Clean
  • Instagram Clean